Våre anlegg er fortsatt stengt

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
08.04.2020
Omsundet Kunstgressbane
Omsundet Kunstgressbane

Rensvik og Omsundet Kunstgressbane er fremdeles stengt for all aktivitet.

Her kommer en vennlig påminnelse om at alle klubber i Kristiansund har stengt sine baner for ALL aktivitet. Dette gjelder selvfølgelig også for våre anlegg: Rensvik og Omsundet kunstgressbane.

Vi må stå sammen i disse tider for å opprettholde den nasjonale dugnaden. Med de nye retningslinjene for aktivitet som ligger til grunn, ser vi det som ikke gjennomførbart å tilby organisert og ikke-organisert aktivitet på våre anlegg. Vi ber dere om å respektere dette.

Vi ber om at lagledere/trenere formidler dette videre i sine grupper. Foreldre må også orienteres gjennom de samme kanaler om at situasjonen er slik den er. Det skal heller IKKE lånes ut utstyr eller nøkler tilhørende klubben for å drive med egenaktivitet.

Vi ser at mange lag er flinke til å legge til rette for organisert egenaktivitet i løpet av uka gjennom sosiale medier/alternative opplegg. Dette stiller vi oss bak og oppfordrer alle lag i klubben til å utfordre spillerne sine på egentrening. Selvsagt med utgangspunkt i retningslinjene fra FHI.

For spørsmål rundt dette, ta kontakt med Øystein Haugan/Fredrik Kleivli.

 

 

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere