Ufortjent tap for J 16

j16.JPG
j16.JPG

J16 fikk oppleve en av årets stang-ut kamp mot Molde 2. De 15 første minuttene av kampen var ”eid” Frei med flere meget flotte angrep fra både høyre og venstre, men avslutningene sto ikke i stil med oppspillene. Stort sett gikk ballen like utenfor stengene eller på keeper. Jentene sto på og tillot ikke Molde en eneste sjanse før vi gikk inn i en 10 minutters periode hvor Molde fikk 3 mål på 3 sjanser. Utrolig bittert, men jentene kjørte tappert på og fikk igjen initiativet i kampen.

Vi gikk til pause med 0-3 og bestemte oss for å holde trykket oppe i 2.omgang. Det medførte at Nora startet et flott angrep på venstre side, spilte inn til Julie som flikket videre til Kine som sentret/skjøt ballen videre mot bakre stolpe. Der kom Kamilla DH som dundret ballen i nettaket og dermed 1-3. Frei kjørte på og tillot Molde knapt noen sjanse. Vi fikk et indirekte frispark fra 15 meter som vi håpet Linn kunne bruke slegga på. Desverre skle Linn i forsøket og ballen gikk rett i muren. Molde kom på en av sine sjeldne visitter og en uheldig keeper ga retur og dermed kunne Molde’s gode spiss trille ballen i et åpent mål, uflaks.

5 min før slutt fikk vi et frispark fra høyre fra ca 25 meter. Linn ladet slegga med ekstra tørt krutt og skjøt direkte i lengste hjørne, lekker gåll og 2-4 som ble sluttresultatet.

Til tross for et ufortjent tap så framsto jentene som et hardtkjempende lag i alle baneledd og gjennomførte sesongens beste kamp så langt. Mange flotte kombinasjoner forover, knallsterkt forsvar og en hardarbeidende midtbane. 14 år gamle Une Gaarden (søster til kaptein Julie) fikk sin debut som høyre back og utførte en strålende kamp. Dagens spiller er denne gangen Malin som løper opp absolutt alt som midtstopper. I tillegg vil jeg framheve samarbeidet mellom Anita og Karen som sørget for at Moldes raske spisser og vinger ikke fikk mange forsøkene foran mål. En uoffisiell statistikk tatt fra min husk forteller at effektive Molde fikk 4 mål på 6 sjanser og Frei fikk 2 mål på 12-14 sjanser. Stort sett pga dårlig treff på ballen og at vi ikke var agressive nok de gangene ballen kom inn i 5-metersonen.

Vi ble enige etter kampen at nå skal det være full fokus fra SAMTLIGE spillere på treningene framover. Slinger i valsen blir ikke akseptert lengere og det vil helt sikkert gi uttelling i påfølgende kamper.

 Hilsen

Arnt, Stolt men forb..... trener    

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere