UEFA Grassroots Awards

Frei FK er nominert av Norges Fotballforbund i årets UEFA Grassroot Awards. Vi er Norges kandidat i klassen "Best Grassroots Club".

UEFA Grassroots Awards

The Grassroots Awards tar sikte på å anerkjenne fremragende prestasjoner innen breddefotballen. UEFA belønner vinnerne med gull-, sølv- og bronsepremier i tre kategorier - beste leder, beste prosjekt og beste grasrotklubb. Det er altså i den siste kategorien Frei FK er nominert av NFF - og er Norges representant. Dette er ganske så stor stas!

De nominerte, som er fra hele Europa, er anbefalt av UEFA Grassroots Panel og UEFAs Utviklings- og Teknisk Bistandskomité, og ratifisert av UEFAs Executive Committee.

Frei FK er ydmyke og veldig stolte for denne nominasjonen, og det er selvsagt en stor motivasjon for alle som bruker tid og krefter i klubben vår. 

Tusen takk til Sparebanken Møre, som er med på å muliggjøre vårt engasjement for barn og unge i vår bydel, Nordmøre og Romsdal Fotballkrets, vår samarbeidsklubb Kristiansund BK, men ikke minst takk til våre fantastiske trenere og spillere som står på dag inn og dag ut.

 

Les hva NFF skriver her: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/2019/nominerte-til-uefa-grassroots-awards/

Frei FK på Facebook: https://www.facebook.com/freifotball/


Scroll til toppen