Storsjöcupen 2019

Skrevet av:
Øystein Haugan
Publisert:
08.07.2019
Linnea scorer og får et klapp på ryggen av søster Julie.
Linnea scorer og får et klapp på ryggen av søster Julie.

Godt samhold, idrettsglede og sosialt samvær gav sportslig suksess i Östersund for Frei/Dahle/Nordlandet J15.

Totalt spilte J15 hele syv kamper fordelt over fem dager. I gruppespillet havnet jentene på tredje plass av fem lag selv med to seiere, en uavgjort og kun et tap. Nivået er veldig høyt mtp. at de fleste lag tar med seg gjestespillere og overårige. Ergo ble det B-sluttspill. 

I åttendelsfinalen møtte jentene Nidelv IL på Jämtkraft Arena, hjemmebanen til Østersund FK. Her ble det nylig spilt Europaliga fotball. Litt morsomt er det jo å ha spilt på samme bane som Arsenal, Galatasaray, Hertha Berlin og Atletico Bilbao. Kampen vant jentene klart 4-1.

I kvartfinalen møtte vi Ørland/Fosen. En spennende kamp hvor jentene scora det avgjørende målet 10 sekunder før slutt. 3-2 seier, og det kan rapporteres om legendariske gledesscener. Jentene var klare for semi mot Utleira. 

Dette ble også en spennende kamp hvor vi dominerte banespillet. Dessverre ville aldri ballen i mål, og da motstander fikk rota inn et tullmål på slutten så var eventyret over for denne gang. Utleira vant tilslutt finalen overbevisede med 3-0.

Uansett så blir det en delt tredjeplass i B-sluttspillet (spilles ikke bronsjefinale) i en turnering som av mange blir betegnet som en eliteturnering. 

Storsjöcupen for J15 har vært et herlig eventyr. Sportslig gikk det meget bra, men godt samhold og forsterket vennskap står igjen som den viktigste beholdningen etter besøket hos söta bror.

Stor takk til Arve Lorgen som fungerte som lagets personlige pressefotograf. Under finner dere noen av blinkskudda som han tok.

 

Lik Frei Fotballklubb på Facebook

  •  

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere