Poengdeling for junior

016 (2).JPG
016 (2).JPG
POENGDELING FOR JUNIORLAGET.
 
Onsdag 1 Juni var Dahle motstander på Omsundet Kunstgress, vi var for første gang på LENGE nesten full tropp, å det er det lenge siden vi har vært. Vi viste at dette ville bli en vanskelig kamp mot et godt dahle lag.
I første omgang blir vi delvis rundspilt og Dahle går opp i en fortjent 1-0 ledelse ved en god Daniel Nerland, vi gjør en liten endring etter at Are kjenner smerter i armen og inn kommer Lavrans på stopper og vi flytter Even h opp på spiss , dette viser seg å hjelpe og ikke lenge før pause smeller det fra Banens beste i dag Espen Gulbrandsen og dermed 1-1 til Pause.
 
I pausen tar vi tak og blir enige om at nå må vi få ballen på bakken og la ballen gå hurtig i overgangene våre, Karpuz får en liten overhøvling av A-Trener Jørgen og det skulle vise seg at det var kanskje akkurat dette han trengte for i andre omgang spilte nok Even Karpuz årets beste omgang for juniorlaget.
 
2 omgang var nok en av våre beste i år og det er bare uflaks at vi ikke setter både 2 og 3 i 2 omgang + at jeg mener at vi helt klart blir snytt for en soleklar straffe da en dahle spiller handser innenfor 16 meteren men dette var ikke dagens ellers så gode dommer Stig Gule enig i.
 
Ut i fra sjanser og spill er vel 1-1 et greit resultat selv om ingen av lagene var fornøyd med dette resultatet .
 
Nå må både Frei og Dahle vinne neste kamp for å komme til høstens 1 divisjon, Vi ønsker Dahle lykke til resten av sesongen.
 
Vi startet med følgende :
 
Gaute
 
Nils-Even h-Per-Alex
 
Andreas-Even K-Espen-Are
 
Kristoffer-Mathias
 
 
Erik
Lars
Lavrans
Joachim
 
Vår beste mann i dag : Espen Gulbrandsen , jobber og sliter hele kampen og vinner de fleste dueller.+ dagens målskårer
 
 
3 p Espen
2p  Even K
1p Alexsander
Alf Yttervik-Adolfsen

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere