Oppstart for 2016 kullet

Skrevet av:
Evelyn Leikanger Tverfjell
Publisert:
03.08.2021
Full fres på Omsundet da Frei FK GJ 2014 arrangerte miniturnering.
Full fres på Omsundet da Frei FK GJ 2014 arrangerte miniturnering.

Frei Fotballklubb starter opp med treninger for jenter og gutter født i 2016 til høsten, og vi ønsker alle velkommen!

Møt opp på Omsundet Kunstgress onsdag 1.september kl. 17:30 og gjerne meld dere inn i facebook-gruppen Frei FK G/J 2016. Her vil foresatte motta informasjon i forkant av oppstart.   

Frei Fotballklubb følger barnefotballens verdigrunnlag satt av NFF som er bygd opp av tre pilarer:  

  • Fotball for alle, trygghet + mestring = trivsel og Fair Play 

Barna i denne alderen vil bli introdusert til fotballen gjennom lek med ball der vi har søkelys på barnas oppdagelsesglede og legger på denne måten et grunnlag der vi får mestring for alle.  

For å få til dette er det også behov for trenere og kontaktpersoner rundt laget. Om det er noen foresatte som ønsker en aktiv rolle rundt 2016 kullet, ta kontakt på mailevelyn@freifotball.no  

Å ha en aktiv rolle rundt laget, om du er trener eller foreldrekontakt, er en morsom og givende oppgave som er med på å skape et tilbud for alle barn i nærmiljøet. Vi i Frei Fotballklubb vet også at man som foreldre ikke trenger lang fartstid innen fotball for å ha en aktiv rolle, så vi tilbyr trenerkurs for alle nye trenere, tett dialog med klubben under oppstart og i årene som kommer.  

Vi ønsker alle barn født i 2016 og respektive foresatte velkommen til fotballfamilien på Frei. 

Ta kontakt på mailevelyn@freifotball.no dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon rundt oppstart eller informasjon rundt aktuelle roller.    

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere