Oppstart av organisert aktivitet

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
20.04.2020
Fotballens koronavettregler (Ill: NFF)
Fotballens koronavettregler (Ill: NFF)

Frei Fotballklubb starter opp organisert aktivitet igjen for ungdoms- og seniorfotballen fom. 27. april. Her følger informasjon til spillere og foreldre.

Vi ønsker å komme i gang med et fotballtilbud for gutter og jenter i ungdomsfotballen. Dette styres av trenerne våre etter strenge retningslinjer fra NFF, NIF og FHI. Vil samtidig understreke at våre baner (Omsundet og Rensvik) fortsatt skal være stengt for uorganisert aktivitet.

Det er viktig å understreke at klubbstyrte treninger er frivillig! Dette er et tilbud for de som ønsker og har mulighet.

Her finner du «Fotballens koronavettregler». Denne må du lese før du kommer på trening:

-       https://www.fotball.no/contentassets/0031adc840324ba3a73833d1fbfb7152/20_nff_fotballens-koronavettregler_a4_trykk.pdf


NFF har også presisert at fotballforsikringen, som normalt dekker organisert aktivitet, nå også utvides slik at den dekker egentrening så lenge dagens situasjon vedvarer. Det betyr at all strukturert egentrening som fotballaktiviteter, løpetrening og styrketrening går inn under fotballforsikringen dere har, som medlemmer i Frei FK.

Det er mange krav og retningslinjer som må følges for å få holde organiserte treninger. Noen av de viktigste er likevel:

-       Ingen garderober eller toalett er åpen for bruk. Kom ferdig skiftet.

-       Ta med egen vannflaske. Det er ikke lov å dele/låne med andre.

-       Baller og utstyr vaskes med såpe før og etter hver økt.

-       Banen deles inn i soner og du blir en del av ei fast, mindre gruppe hele økta.

-       Det skal ikke være kampaktivitet eller nærdueller på noen som helst måte.

-       Det er ikke lov å ta ballen med henda eller heade ballen.

Om ikke restriksjonene overholdes må treningene igjen stoppes! Alle, både spillere og voksne, har et felles ansvar for at dette fungerer. For oppdatert informasjon, sjekk ut:

-       https://www.fotball.no/


Klubbens trenere får informasjon gjennom klubbens trenerkanaler samt lagskanaler. I tillegg blir det arrangert et trenermøte som har hovedfokus på koronavettregler i forkant av oppstarten.

Vi gleder oss veldig til å se dere igjen!

 

På vegne av klubben: Øystein Haugan, Styret og Fredrik Kleivli, Sportslig utvalg

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere