Ny utstyrsleverandør på plass!

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
13.03.2021
Styreleder Øystein Haugan og materialforvalter Bente Skaret signerer kontrakten. Orvar Mathisen fra Macron Norge bak
Styreleder Øystein Haugan og materialforvalter Bente Skaret signerer kontrakten. Orvar Mathisen fra Macron Norge bak

Frei FK har den siste tiden forhandlet med flere utstyrsleverandører. Nå er valget tatt.

Frei Fotballklubb er et attraktivt sponsorobjekt takket være det gode arbeidet som legges ned på og utenfor våre to fotballbaner. Kombinert med at klubben ble nominert av Norges Fotballforbund som Norges kandidat til UEFA Best Grassroots Club Awards, så har det vært mange interesserte tilbydere som ønsket å identifisere seg med Frei FK. Etter flere runder med forskjellige aktører så er nå valget tatt.
 
"Vi har gjort et valg basert på kvalitet, utvalg, tilgjengelighet og ikke minst pris. Vi er derfor veldig glade for å kunne annonsere at vi nå blir en del av Macron-familien", sier styreleder Øystein Haugan
 


 

Medlemsfordeler og praktiske forhold knyttet til avtalen vil bli offentliggjort via klubbens kommunikasjonskanaler om ikke lenge. Det jobbes nå med å lande klubbkolleksjon og det vil bli arrangert en klubbkveld for våre medlemmer innen kort tid.
 
Frei FK sin kolleksjon vil kunne handles via Macron Norge sin nettbutikk, og etterhvert kommer vi også inn på supportershoppen til Kristiansund Ballklubb på Kristiansund Stadion.
 
Vi gleder oss veldig til å samarbeide med Macron!

 

Macron

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere