KBK jentesatsing

Skrevet av:
Øystein Haugan
Publisert:
02.10.2019
Freispiller Ane Elida Fagerheim er en del av prøveprosjektet til KBK J17 som endte med seier på Hamar Eliteturnering. (Foto: KBK)
Freispiller Ane Elida Fagerheim er en del av prøveprosjektet til KBK J17 som endte med seier på Hamar Eliteturnering. (Foto: KBK)

I et brev til Kristiansund BK ber Frei, Dahle, Nordlandet, CFK og KFK om at eliteserieklubben starter damelag i 3. divisjon og gir et fullverdig akademitilbud til jenter på lik linje med gutter.

Konklusjonen etter at saken ble behandlet på KBK sitt styremøte sist mandag er at KBK stiller seg positiv til forslaget. KBK har satt ned et arbeidsutvalg bestående av styremedlemmene Peter Offenberg og Heid Snekvik, utviklingsleder Leo Totev, Neas-trener Johnny Bach og sportslig leder Kenneth André Leren. De vil utrede saken videre mtp. praktisk organisering, økonomi og menneskelige ressurser.

KBK er derimot, ifølge Tidens Krav, klare på at det ikke er rom for jentesatsing med de økonomisk rammer som finnes i dag. Derfor får vi håpe på at KBKs nåværende eller evt. nye sponsorer ser viktigheten av å gi jentene like utviklingsmuligheter som guttene har på Nordmøre.

 

Les mer om saken hos Tidens Krav (Krever abonnement)

 

 

Lik Frei Fotballklubb på Facebook

  •  

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere