Julehilsen fra styret

God jul og takk for innsatsen i 2017

Julehilsen fra styret

2017 har vært et svært aktivt år i Frei FK. Vi har stilt rekordmange lag i seriene og lokale turneringer. På våren hadde vi store problem med banekapasiteten, men heldigvis greidde vi å ferdigstille Rensvikbanen klar for trening i juni. I tillegg ble mange av kampene for de aldersbestemte lagene berammet på den nye banen fra august, og det førte til en ny hverdag for lagene.

Det har vært utført mange dugnadstimer på Rensvikbanen siden november 2016. Et imponerende arbeide er blitt organisert av banekomiteen med spesielt innpiskerne Jan Helge Kjøl og Petter Grav i spissen. Det har vært mange som har deltatt, men jeg vil rette en stor takk til de faste karene i dugnadsgjengen for at banen er blitt i den stand den har blitt så langt. Vi er ikke ferdig ennå. Planene for tribune og garderobebygg/kiosk er på tegnebrettet og vil forberedes for ny dugnadsinnsats til vår/sommer 2018. En del administrasjon, søknader og finansiering må på plass før vi kan sette i gang.

Den nye administrasjonen rundt den sportslige aktiviteten i Frei FK har i løpet av spesielt dette året formet klubben i fastere grep rundt lagene og aktiviteten. Det er lagt frem ny sportsplan og ny klubbhåndbok som er grunnlaget for den organiseringen klubben ønsker å ha. I løpet av året fikk vi godkjent vår organisasjon som kvalitetsklubb gjennom fotballkretsen. Dette krevde kvalitetsstempel på veldig mange sider av klubbens arbeide med spesielt utdanning av ledere og trenere.

I høst har Frei FK forhandlet frem en ny utstyrsavtale med G-Sport Kristiansund og Nike Norge. Avtalen trer i kraft fra 1.1.2018. Dette vil merkes gjennom ny oppdressing av lagene fra og med seriestart. Ordningen gir ikke bare klubben økonomiske fordeler, men det vil også gi klubbens medlemmer fordeler gjennom rabatterte kjøp av Nike- produkter og fotballsko. Gjennom spesielle lanseringer av klær og annet vil også klubben bidra med gunstige innkjøp av klubbutstyr til lagene.

Til slutt vil jeg gi en honnør til alle lagene med trenere og ledere som har lagt bak seg en lang men svært aktiv sesong. Mange av lagene har gjort seg bemerket med gode sportslige resultat som vi setter pris på. Vi har inntrykk av at det meste fungerer i forhold til det mål klubben setter for hvordan de enkelte lagene skal trenes og administreres. Mest av alt er vi en breddeklubb med mottoet: «Flest mulig lengst mulig». Dette krever at vi skal ta oss av og tilrettelegge aktiviteten best mulig for flest mulig. Slik kan vi også beholde dem i klubben lengre.

Jeg vil med dette takke hver enkelt i klubben for sportsåret 2017 og ønsker dere alle en god jule- og nyttårsfeiring. Og vel møtt til nytt år i 2018.

For styret i Frei FK
Joar Eide
Leder


Scroll til toppen