J14 (1996) BESTE CUPPRESTASJON NOEN SINNE

J14 (96) har til nå gjennomført historiens beste cupdeltakelse. Etter 4 innledende kamper mot fremmede lag (Velledalen, Herd, Ravn og Ekko Aureosen).

J14 (96) har til nå gjennomført historiens beste cupdeltakelse. Etter 4 innledende kamper mot fremmede lag (Velledalen, Herd, Ravn og Ekko Aureosen) på fredag og lørdag så sto vi tilbake med 3 seire (alle 4-2) og et knepent 1-0 tap mot Ravn. Ved to av kampene fikk vi mål i mot i løpet av 12 og 15 sekunder. Jentene forsto at slik kan vi ikke fortsette og tettet godt igjen bak etterhvert.

Dahle Cup2010 J14-2Når målmaskina Ingrid pøste på med mål , Therese putter jevnt og trutt og Bettina som scoret et flott mål så endte vi på 2.plass i innledende runder.

Søndag møtte vi Gossen 1 i 8-delsfinalen. Et lag som vi kontrollerte og til tider kjørte over. Da dommeren blåste i fløyta sto det 4-0 til oss. 3 flotte mål av Ingrid og et av Anita. Forsvaret og med Karen i mål eliminerte alle Gossens forsøk på å score. Vi var i kvartfinalen!! Bare det var en seier i seg selv.

Dahle Cup2010 J14-3I Kvart'n sto Astor på andre siden. Jentene fortsatte sitt storspill og kjørte nok engang over motstanderene. Jentene ledet 3-0 før Astror fikk et trøstemål. Semi'n var et faktum!!

I Semi'n møtte vi Gossen 2. Dette ble en veldig jevn kamp med sjaner til begge lag. Da det gjensto 2 minutt sto det 2-2 på tavla og vi startet forberedelsene til Sudden Death. Desverre fikk Gossen et svært heldig mål som gjorde at vi måtte sase alt fremover. Det medførte at Gossen fikk en ny sjansen som de tok vare på og gikk opp til 4-2 som ble sluttresultatet.

I Bronsje-finalen sto et meget godt Bud-lag og ventet. Bud ga CFK, som til nå hadde kjørt over alle lagene veldig god motstand i store deler av sin semifinale. Bud startet sterkt og ledet 3-0 før jentene våre våknet og startet opphentingen. Det ble en triller av en kamp med mange mål. Da det gjensto 4 min av 2.omg viste tavla 4-4. Det var mange gode sjanser til begge lag, men Bud hadde ei lita lys snelle som var utrolig ballsikker. På et par minutt scoret hun 2 ganger. Vi fikk også mål og da kampen var slutt sto det 7-5 til Bud.

Dahle Cup 2010 J14-1I samtlige 9 kamper (tilsammen 152 min) spilte jentene med hjertet utenpå skjorta. Alle jobbet for hverandre og støttet hverandre fra sidelinja. Andreas S. Olsen (OE) hadde fått hovedansvaret for laget. Med hans erfaring ifm oppvarming, strategi og pep-talk med jentene både før og etter kampen gjorde sitt til at de alltid ga 100 %. Jeg tror det var mange stolte foreldre som så sine jenter gjorde sin beste cupdeltakelse siden vi startet opp med laget i 2007.

Hilsen Arnt, en utrolig stolt trener!!!

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere