G16 i godt driv!

Skrevet av:
Fredrik Kleivli
Publisert:
15.05.2018

Oppsummering av sesongen så langt.

Laget har trent 3-4 ganger i uka regelmessig gjennom hele vinteren. Vi har variert mellom rene fotballøkter (inne og ute) og fysiske økter og tilpasset oss den tøffe vinteren som har vært på Omsundet Stadion.

I februar startet NM-kvalifiseringen hvor vi slo både Sunndal (4-1) og Vestnes Varfjell (3-1). Det resulterte i at vi gikk videre til 1.regionale runde hvor vi var så heldig å få bryne oss på storlaget Ålesund. Her leverte gutta en enorm førsteomgang hvor vi lå under 1-0, men måtte innse at føttene ble slitne og tempoet litt for høyt utover i andreomgang. Kampen endte 7-1 til Ålesund.

Det ble i år påmeldt 12 stk lag til 1.divisjon. Kretsen satte opp to kvalifiseringsgrupper med 6 lag, hvor de tre beste skulle gå videre til en toppet 1.divisjon. I kvalifiseringen kom seirene på rekke og rad med 7-1 mot Træff, 3-1 mot KFK, 4-2 mot Dahle/Nordlandet og 9-0 mot Sunndal. I siste runde skulle vi gjøre opp om gruppeseieren mot KBK, et lag vi aldri har møtt før. Etter en intens kamp i høyt tempo endte det 2-2 på Kristiansund Stadion. Frei-gutta vant sin kvalifiseringsgruppe og er nå klare for 1.divisjon avdeling 1 sammen med KBK og KFK fra vår gruppe.

Laget består av 15 spillere som er ivrige og setter høye krav til seg selv. Vi har hjelp og bidrag fra både 2003- og 2004-gutter på treningene. Nå gleder vi oss til fortsettelsen.

Frei FK G2002 - 2018

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere