G13 vant Storsjøencup 2022!

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
13.07.2022

Frei FK G13 hentet hjem bøtta fra Storsjøencup 2022! Les hvordan det gikk til her.

Tirsdag var gutta på G13 klar for deres første store fotballturnering. De 2 første kampene i pulje spillet gikk greit med 5-0 seier over Skaun og 2-0 seier over Ope IF. Torsdag var det duket for gruppefinale mellom Frei og Nardo 2.  Dette ble en tett og jevn kamp som Frei til slutt vant 1-0. Etter puljespillet fremsto laget bunnsolid ut, 8 scorede mål og 0 baklengs. Fredag var det klart for A-sluttspill og første hinder var i 1/16 finale var mot Leksvik, Frei vant greit 4-1 og gikk videre til 1/8 finalen. I 1/8 og 1/4 finalene møtte de henholdsvis Stjørdals Blink og Steinkjer FK. Begge trønderlagene ble slått og kampene ble vunnet med gode margin. Lørdag morgen var guttene klare for sin livs største fotballkamp, selveste Intercups Mexico sto som motstander på andre banehalvdel. Intercups Mexico er et akademilag som reiser rundt og deltar på ulike cuper og de hadde surfet gjennom puljespillet og sluttspillet i årets Storsjøcup. 

Guttene på Frei G13 var spente men helt tente på at dette laget skulle kjempes ned og de skulle spille finalen i årets Storsjøcup. Det ble som forventet en vanvittig tett og jevn kamp, men Frei kom godt i gang og ledet 2-0 etter halvspilt 1.omgang.

Det var tydelig at laget fra Mexico ble rystet da spillet hardnet til og det til tider ble høy temperatur mellom lagene. Mexico trykket på og reduserte til 2-1, men Frei klarte på mesterlig vis å beholde roen og holdte dette resultatet ut kampen.  Dermed var det duket for en hel Kristiansunds finale i G13 Storsjøcup 2022, mellom Frei FK og Dahle/Nordlandet. 

Frei guttene var helt tente på at bøtta skulle være med de hjem, og de ga seg ikke før det sto 7-1 til Frei. 

Seieren i Storsjøcup 2022 var et faktum og kaptein Noah Dall kunne føre laget sitt opp på seierspodiet og til slutt løfte den store pokalen sammen med laget til ellevill jubel fra en fantastisk supportergjeng som hadde fulgt laget gjennom hele uken.

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere