Futsal KM

Frei J13 er kretsmestere!

Årets sesong ble avsluttet på best mulig vis. Frei J13 kan for evig og alltid kalle seg kretsmestere i Futsal!

Frei J13 er kretsmestere!

I semifinalen møter vi Tingvoll som vant sin pulje i kvalifiseringen. Jentene våre skred til verket fra første stund. Etter en periode med masse overtak kom den forløsende scoringen. Ane Elida bryter foran (som så mange ganger før) og sender en pasning tvers over til Linnea som banker til på direkten. Ballen smeller i stolpen men Malin er årvåken og setter returen, vakkert og kontrollert, i kassa.

Ikke lenge etter bryter Ane Elida foran igjen, og fosser fra det som er av Tingvoll spillere, før hun vakkert plasserer ballen til side for keeper. 2-0!

Julie fortsetter å terrorisere og mørne forsvaret. Vi eier kampen og da bestemmer Vilde seg for å ta saken i egne hender. Ikke en, men to(!) ganger banker hun ballen opp i krysset. 4-0! Game, set, match!

I finalen venter et knallsterkt Træff. Før kampen er skikkelig i gang snapper Thea Eline opp et tilbakespill og gir oss en den perfekte start. Træff presser oss etterhvert lengre tilbake på banen, og de får sin velfortjent utligning. Romsdalingene øyner muligheten og trykker på. Men en fabelaktig Daria i målet og forsvaret vårt med Sissel, Marcelie, Ane og Mia i spissen nekter å slippe inn mål. Kampen går til Golden Goal.

Tiden renner ut og på benken blir det gjort et taktisk bytte mtp. forestående straffekonk. Det skal vise seg å være smart. Thea Eline kriger til seg ballen etter et langt utkast og får vendt opp på venstre siden. Sender avgårde en perfekt pasning til Mia, som kommer direkte fra benken, og tupper inn 2-1! Fuglan og tribunen eksploderer! Vi er kretsmestere i Futsal!

Træff var selvsagt skuffet etter kampen men stilte velvillig opp på et felles lagbilde etter kampen. Flotte jenter som representerer Træff på en forbilledlig måte både på og utenfor banen.

Våre stolte kretsmestere er:
Daria, Marcelie, Sissel, Ane Elida, Mia, Malin, Julie, Linnea, Vilde og Thea Eline.

Retter også en stor takk til Frei J14 som har latt oss trene sammen med dem den siste tiden og gitt oss uvurderlig matchtrening.

Tidens Krav (Rune Edøy) og Nordmøre og Romsdal Fotballkrets sørget for en fantastisk ramme rundt mesterskapet som inkluderte direktesendt streaming.

Linker til kampene: (Krever TK+)

Finalen:
https://www.tk.no/sporten/futsal/fotball/se-opptak-av-alle-finalekampene-i-km-futsal/s/5-51-386056

Semifinalen:
https://www.tk.no/fotball/futsal/dahle/se-opptak-av-alle-semifinalene-i-km-futsal/s/5-51-385756


Scroll til toppen