Frei FK vs IL Søya

Skrevet av:
Øystein Haugan
Publisert:
08.08.2021
Frei FK vs IL Søya - 19. august 2021
Frei FK vs IL Søya - 19. august 2021

Sett av torsdag 19. august allerede nå. Første offisielle hjemmekamp for a-laget siden oktober 2019 går av stabelen på Omsundet Kunstgress. Vi gleder oss!

Bjørnar har finpussa scoringsformen, Oliver har flytta fjell, Magnus er muligens kvitt krampa og ryktene skal ha det til at Roar har trent! Uansett så blir dette stor underholdning, både for store og små, når Søya IL tar turen til vårt fort i Omsundet.

Vi har en fin miks av både ungt talent samt mer rutinerte spillere i årets tropp. Faktisk er gjennomsnittalderen over 20 år. Bestillingen fra styret før årets sesong er enkelt og greit et opprykk. Trenerteamet, bestående av Fredrik og Håvard, sitter inne med masse fotballkompetanse og bør være kapable til styre skuta til toppen av tabellen.

Tribunen på Omsundet har i løpet av sommeren blitt pusset opp, og det alene kan være verdt turen. Uansett så vil det være gratis inngang og kiosken vil være i drift. Dommer for dagen er Alaa Abdullabbas Hadi (KGK) og han blåster i fløyta presis kl 19:00. Vel møtt til kamp!

Heia Frei!

 

Lik Frei Fotballklubb på Facebook!

  •  

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere