Frei FK avlyser innendørstreninger

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
11.03.2020
Et preventivt tiltak for å forhindre ev. smitte av viruset.
Et preventivt tiltak for å forhindre ev. smitte av viruset.

Frei FK har i dag besluttet å avlyse samtlige innendørstreninger for å forhindre ev. smitte av koronaviruset. (Covid-19)

Dette er udramatisk og kun et preventivt tiltak. Våre utendørsanlegg står klare til bruk og klubben jobber nå med å få på plass utendørs treningstider til alle våre lag. Oppforderer alle lag til å tenke alternativt imellomtiden.

 

Forebyggende råd

  • Unngå kontakt med syke personer, spesielt personer med luftveissymptomer.
  • Som ved alle infeksjoner er god håndvask med såpe og vann et viktig forebyggende tiltak, både på reisen og for å avgrense videre smitte.
  • Alkoholbasert hånddesinfeksjon kan være et alternativ hvis ikke håndvaskmuligheter er tilgjengelig. 

Ta kontakt med helsepersonell ved symptomer på lungebetennelse (feber, hoste og pusteproblemer). Unngå å hoste på andre, vask hendene hyppig og grundig og unngå å reise hvis du er syk.

Skjerpede tiltak fra Helsedirektoratet for å hindre smitte i Norge. Alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte må nå holde seg hjemme i 14 dager, uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Dette gjelder også uavhengig av smittestatus for den regionen man befant seg i på et angitt tidspunkt. 


Helsedirektoratet fraråder også håndhilsing og klemming som et tiltak for å begrense smittespredning.

Får du får symptomer på luftveisinfeksjon (feber, hoste, brystsmerter eller pustevansker), ber Folkehelseinstituttet om at du straks holder deg innendørs og unngår nærkontakt med andre mennesker samt ringer fastlegen eller legevakta og fortelle om din reise og dine symptomer.

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere