Feriehilsen

Skrevet av:
Øystein Haugan
Publisert:
16.06.2022
Tommel opp for nytt kunstgress på Omsundet
Tommel opp for nytt kunstgress på Omsundet

Ferien nærmer seg og styreleder gir oss en liten oppdatering etter halvspilt utendørssesong.

Det går mot sommer, og for våre lag betyr det en velfortjent sommerferie. Med andre ord er vi halvveis i årets utendørssesong. Sportslig sett så er det nesten så man må gni seg litt i øyna om dagen. I ungdoms og voksenfotballen ligger så og si samtlige av våre lag og kjemper i toppen. Jobben som legges ned av våre trenere og spillere er intet mindre enn imponerende.

Fotball er og blir resultatorientert fra og med ungdomsalder, men det som kanskje er mest gledelig er at vi ikke har frafall på tross av høytflyvende resultater. Vi er mao. ikke en klubb som kun ivaretar de beste, men har gode opplegg som ivaretar flertallet. Så med fasiten i hånd så lever vi opp til vårt motto; så mange som mulig, så lenge som mulig.

I barnefotballen ser vi også grunn til å være positive. De fleste lag er godt besatt på trenersiden og de fleste årganger har store kull som er alfa omega den dagen man tar steget opp til ungdomsfotballen. Etter epidemien er vi derimot ikke helt ajour på kravene om riktig kompetanse. Etterhvert må vi sørge for at våre trenere og ledere får den riktige kompetansen gjennom NFF sine grasrottrener- og lederkurs.

Det er med andre ord mye positivt i klubben om dagen. Som de fleste har fått med seg så har klubben brukt en del tid og ressurser på å oppgradere anlegget på Omsundet. Nye LED lys er på plass og tribuneanlegget er oppgradert takket være dyktige ildsjeler. Vi har også installert et ganske heftig lydanlegg som vi oppfordrer alle lag til å benytte ved kampgjennomføring. Som en motstanderspiller så fint sa da Frei og Sunndal J15 marsjerte inn til Eliteserie-fanfaren: «Sånn skulla vi hatt å! Føle mæ som en proff æ no».

Selve rosinen i pølsa kommer den 8. august. Da starter arbeidet med å legge nytt kunstgressdekke. Vi legger da samme type kunstgress som KBK og Bodø Glimt. I tillegg blir det installert en dempematte under gresset som gjør at banen vil få egenskaper mer lik en gressbane. Arbeidet vil ta ca. to uker og vi klarer nesten ikke å vente. Vi planlegger en aldri så liten fest for våre medlemmer den dagen prosjektet er ferdigstilt. Info om dette kommer.

Vedrørende leveringssituasjonen hos vår utstyrsleverandør så har vi fått forsikringer om at leveringsdyktigheten nå er så og si tilnærmet likt som før corona. Ja, det har vært utfordringer men ikke glem at vår leverandør ikke har vært alene om dette.

Avslutningsvis må vi rette en stor takk til våre samarbeidspartnere. Uten dere ville mye av overnevnte vært vanskelig å få til, så tusen takk for alle bidrag.

Med dette ønskes alle medlemmer og tilhengere av Frei FK en riktig god ferie! Og, heia Frei!

 

-Styreleder

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere