Da jentene tok over Omsundet!

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
09.09.2019
Full fres på Omsundet da jentene var i hovedrollen
Full fres på Omsundet da jentene var i hovedrollen

For en fest det ble på Omsundet Kunstgress da Tare Jentefestival ble arrangert i fantastisk solskinn på søndag. Se bilder av alle lagene som deltok. #allejenterpåbanen

NFF Nordmøre og Romsdal, Sparebanken Møre og Frei Fotballklubb forente krefter i anledning Tare Jentefestival, og hadde satt seg mål om å lage en skikkelig fest for jentefotballen i vår krets. Dette som et tiltak i jentefotballøftet. Uten å ha rukket å ha evaluert så nøye så kan man trygt si at arrangementet ble en stor suksess.

Startskuddet gikk med felles innmarsj akkompagnert til Eliteseriehymnen. Deretter ble det kjørt felles oppvarming i form av BliMe-dansen. Et populært innslag før kampene startet.

Godt over tusen mennesker hadde tatt turen til Omsundet da det ble spilt kamper på hele sju baner samtidig. Det kan rapporteres om mye fin fotball, noen vindunderlige kremmerhus og ikke minst god dømming. Frei FK J15 fungerte som dommere og fikk god hjelp av kretsdommer Emma Lyster (CFK). Guttene fra Frei FK G16 fungerte som aktivitører og parkeringsvakter. Innsatsen som ble lagt ned her var uvurderlig for gjennomføringen av arrangementet.

 

Det var satt opp ulike aktiviterer som jentene kunne kose seg med mellom kampene. Blant annet fotballbowling, tandemski og pyramide skyting. På bildet over ser vi noen av jentene fra Træff som koser seg med litt hjernetrim mellom slagene.

Foreldre og foresatte hadde bakt kaker på høygir og sørget for bemanning i kiosken. Her var det til stadighet kø som igjen kan tyde på gode inntekter til klubben. En fantastisk dugnadsinnsats ble lagt ned her.

Samtlige jenter fikk en flott skjorte og drikkeflaske fra Sparebanken Møre som bevis på deltagelsen. Bilder av bilde og fornøyde jenter finner dere nederst.

Frei Fotballklubb vil sammen med våre samarbeidspartnere NFF Nordmøre og Romsdal og Sparebanken Møre takke alle involverte og besøkende for det som ble en helt utrolig kjekk dag for jentefotballen!

 

 

Lik Frei Fotballklubb på Facebook

  •  

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere