Corona update!

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
03.01.2021
Godt nyttår!
Godt nyttår!

Informasjon til alle involverte i Frei FK i det vi tar fatt på et nytt fotballår.

Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs er anbefalt utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter. For Frei Fotballklubb sin del så betyr det at all innendørstrening utgår frem til og med 18. januar.
 
Regjeringen sier at utendørs aktiviteter kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand (minimum 1 meter). Frei Fotballklubb velger uansett å utsette alle treninger i klubbregi ut uke 2. Mer informasjon kommer.
 
Freihallen Cup 2021
Cupen må dessverre avlyses/utsettes pga. corona. Vi kommer tilbake på dette.

Treningstider
Oppdaterte treningstider er lagt ut og følges fram til og med mars. For treninger i Freihallen etter 18. januar er det viktig at smittevern tas på alvor med håndvask før og etter trening. Om noen ikke benytter treningstider skal det gis beskjed fortløpende via lagledergruppen på Facebook.

Lys for uorganisert trening
Rensvikbanen har fått lys tilgjengelig for uorganisert trening. Det har vært et etterlengtet ønske fra mange. Det er viktig å holde formen ved like men samtidig huske på å holde god avstand. Vi jobber med en alternativ løsning på Omsundet også, men dette tar noe tid. Understreker samtidig at lysene på Omsundet IKKE skal benyttes til uorganisert trening per tidspunkt.

Skulle det være spørsmål ta kontakt med styret på mail.

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere