Andre helg av Dahle-Cup 2018

Skrevet av:
Sportslig utvalg
Publisert:
05.11.2018
Frei FK J14 er mellomfornøyd med sølv under årets Dahle-Cup.
Frei FK J14 er mellomfornøyd med sølv under årets Dahle-Cup.

Dahle-Cup 2018 er historie for denne gang, og vi forsøker oss på aldri så liten oppsummering.

I den andre helga av Dahle-Cup var det gutter og jenter fra 11 til 14 år som spilte. I 13- og 14 årsklassen blir det spilt sluttspill, og sportslig sett ble det en kjempesuksess for Frei FK. Hele tre lag spilte seg frem til A-finale!

Frei FK J14 var først i ilden men tapte en jevn finalekamp mot CFK. Etter å ha dominert starten av kampen var det allikevel CFK som kontret inn det første målet. Det viste seg å bli avgjørende. Uansett en fantastisk innsats av våre jenter på årets Dahle-Cup.

G13 hadde i løpet av turneringen imponert stort med flott angrepsfotball og bøttevis av mål. I finalen ble det derimot bom stopp mot et Rival som nok var fryktelig revansjesugne etter at de nylig tapte kretsmesterskapet mot nettopp våre gutter. Uansett så er sølv i en årsklasse som bestod av hele 24 lag veldig sterkt. Godt jobba!

Frei FK G14 stilte med to lag. Frei 2 slo godt ifra seg og spilte jevnt med flere gode lag i innledende, før de røk ut mot Kattem. Frei 1 spilte seg helt til finale til tross for en trøblete start på turneringa. I finalen ble det ganske så dramatisk da kampen måtte avgjøres på sudden-death. Ingen mål kom på de første minutta og tilslutt var det bare to spillere igjen på hvert lag. Dessverre for vår del så tolket dommeren en skuddblokkering som sklitakling. Finalemotstander Dahle fikk dermed en gavepakke av de sjeldne som de tok godt vare på. Slikt er dessverre en del av fotballen, men gutta skal ha honnør for måten de taklet det på. Imponerende innsats og holdninger.

Våre lovende 11- og 12 åringer målte krefter inne i Dahle Kunstgresshall. Vi kan rapportere om mye godt spill, spilleglede og topp humør. 

Det som uansett er mest imponerende etter to helger med Dahle-Cup er hvordan våre lag fremstår før, under og etter kamp. Det setter vi veldig pris på og klubben høster mye skryt.

Takk til Dahle IL som igjen har arrangert en flott turnering. Neste turnering er for mange Freihallen Cup 2019. Vi gleder oss. Heia Frei!

 

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere