#allejenterpåbanen ble en kjempe suksess!

Skrevet av:
Sportslig utvalg
Publisert:
17.06.2019
Arrangementet ble en stor suksess.
Arrangementet ble en stor suksess.

På lørdag gikk startskuddet for #allejenterpåbanen. Les og se bilder fra dagen.

Jentene hadde tatt på seg finstasen og ble tatt imot på rød løper i strålende sommervær. De ble servert forfriskninger i form av velkomstdrink og frukt. Arrangementet fortsatte inne i aulaen på Frei ungdomskole hvor det ble kjørt på med en realtivt proff produksjon med lys og musikkintroduksjoner. Sportslig leder ønsket jentene velkommen og jentefotballansvarlig Aina Aarøe, som stilte i flott gallakjole samt fotballsko med skruknotter, fortalte om konseptet #allejenterpåbanen.
 KBK spillerne Jesper Isaksen, Kristoffer Hoven og Christopher Lindquist hadde også tatt turen og stilte velvillg opp til en humoristisk spørsmålsseanse. Jentene hadde på forhånd sendt inn spørsmål men det tok ikke lang tid før spørsmålene kom direkte fra salen. Stor takk til KBK gutta som tok utfordringen på strak arm. De spiste også deilig lunsj (kyllingwraps laget av Mariann) med jentene og skrev autografer. De stilte også opp til selfies ved fotoveggen som var laget for anledningen.

Alle jentene fikk en stilig drakt levert av vår generalsponsor Sparebanken Møre med #allejenterpåbanen logo. Etterpå ble det gjennomført en trening som ble ledet av spillere fra Frei FK J15. 

Alt i alt ble dette et veldig flott arrangement, og et verdig startskudd for jenteløftet i Frei Fotballklubb. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Tusen takk til alle som var med og arrangerte en flott dag for jentene, og ikke minst takk til jentene. 

Heia Frei!

 

Video fra arrangementet

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere