A-laget med første seniorkamp på 2 år

Skrevet av:
Sportslig utvalg
Publisert:
24.03.2019
Trygve Tøllefsen setter i gang en kontring som tilslutt ender i scoring etter fint kombinasjonsspill.
Trygve Tøllefsen setter i gang en kontring som tilslutt ender i scoring etter fint kombinasjonsspill.

Frei a-lag tok imot Røros IL på en regntung ettermiddag.

Kampen endte tilslutt 2-7 til Røros IL som til daglig måler krefter i 4. divisjon i Trøndelag. Med tanke på at det er to divisjoner forskjell mellom lagene så var ikke dagens resultat så ille. Dette var også a-lagets første kamp på nesten to år og flere av våre spillere er rustne. De fleste fikk en god indikasjon på at kondisen må opp et par hakk før sesongen starter for alvor.

Årets mål?
Kampen vil nok best huskes for Rune Flatsetøys frekke scoring direkte fra avspark. Røros sin keeper stod langt ute etter at de hadde scora. Rune utnyttet dette til det fulle og dunket til direkte fra avspark. Ballen gikk i en herlig bue over alt og alle før den avsluttet sin ferd i det tomme målet. Kanskje var vi vitne til årets mål på Omsundet allerede i første kamp?

Gode utsikter
Uansett så var det mange positive elementer å ta med seg fra kampen. Trygve Tøllefsen scoret Freis andre mål etter en flott kontring regissert av Oliver Havnen og Rune Flatsetøy. Flere juniorer fikk også sjansen i dag til å måle krefter på seniornivå. Samtlige kom godt fra oppgaven og det lover godt for fremtiden. 

Dagens mann
Freis beste spiller i dag var Roar Hannasvik som fra sin backposisjon avverget mange farlige situasjoner, samt satte standarden med flere oppofrende tacklinger. Bra jobba!

Freidommer
Dagens kamp ble dømt av Isak Stranden som hadde full kontroll gjennom samtlige 90 minutter. Han beviste med dette at han har seniornivået inne. Vel blåst!

 

Lik Frei Fotballklubb på Facebook

  •  

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere