Toppidrettsveka 2011

P8083706.JPG
P8083706.JPG

Meld deg som frivillig, gi klubben inntekter

Toppidrettsveka 2011 ønsker frivillige fra Frei FK.
Meld deg som frivillig, og vær med på å støtte Frei FK.
Hvor ofte får en muligheten til å være med å arrangere et VM ?

Vi som har vært med fre Frei FK i de foregående årene har hatt stor glede av å komme tett på arrangørene, utøvere og publikum. I tillegg til å markedsføre Kristiansund på en fremragende måte, får vi også anledning til å tjene noen kroner til klubbkassa.

Styret oppfordrer alle med hjerte for Frei FK om å melde seg som frivillig til Toppidretsveka 2011.

Toppidrettsveka ønsker seg et samarbeid med Frei FK også i år. Vi hadde veldig god erfaring fra fjorårets samarbeid og håper på et videre samarbeid.
Behovet for frivillige vil være omtrent som i fjor – ca 175 frivillige fra Kristiansund og ca 350 totalt for Toppidrettsveka.

P8083706.JPG
Det stilles i år som i fjor et garantibeløp på kr 250.000,- til frivilligheten.  Det ga ca kr 50,- pr frivilligtime og det samme forventer vi også i år.  Fordelingsprinsippet blir det samme som i fjor der vi summerer opp timene for hvert lag/org.  og fordeler andelsvis av beløpet.

Når det gjelder salg av mat/drikke (kafedrift) under arrangementene i Kristiansund ønsker ikke Toppidrettsveka å organisere  noe rundt dette i år. Dette får dere rettighetene til om ønskelig – et lag eller flere lag sammen. Det samme gjelder rettighetene til et lotteri under Toppidrettsveka.
Dersom det er bare et lag som ønsker dette gis rettighetene til dette laget.
Er det flere lag ønsker å ta hånd om dette, kan vi sammen med Kristiansund Idrettsråd finne en god fellesløsning på det. Interesserte lag kan melde sin interesse til – rolf.kvernstad@online.no.

Vi har utviklet påmeldingsskjemaet fra i fjor og dere kan melde dere på via www.toppidrettsveka.no . Vi ser helst at de klubbene/lagene som stiller med frivillige får flest mulig av de frivillige til å melde seg på personlig. Da er det enklere å få inn korrekte opplysninger og samtidig bedre kontroll med at dagene faktisk passer ift ferie og arbeid.

Da håper vi på mange frivillige fra Frei FK, og den øvrige idretten i Kristiansund.

Med vennlig hilsen
Håvard Sagli
Norway Events

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere