Info møte om A-lag satsingen 2011

PC098455.JPG
PC098455.JPG

Frei FK inviterte til informasjonsmøte vedrørende klubbens planer for opprettelse av et A – lag i 2011. Interessen for å spille for klubben de neste årene er tydeligvis stor, da det var et godt oppmøte med 15 – 16 aktuelle spillere.

Frei FK inviterte til informasjonsmøte vedrørende klubbens planer for opprettelse av et A – lag i 2011. Interessen for å spille for klubben de neste årene er tydeligvis stor, da det var et godt oppmøte med 15 – 16 aktuelle spillere. I tillegg har vi 8 – 10 spiller som også har meldt sin interesse, men var forhindret fra å delta på møtet.PC098455.JPG
Klubbens leder Arnt Magne Olsen presenterte klubbens planer for sesongen 2011, og hvordan klubben ønsker å legge til rette for et A – lag. Vi har treningstid i Nordvesthallen, Freihallen, samt at Omsundet kunstgress vil bli ryddet for snø så fort værforholdene tilsier det.

PC098454.JPG

Klubbens nye A – lags trener Jørgen Lilleeng ble også presentert på møtet. Han presenterte seg selv, sa litt om sine tanker rundt treningsopplegg, ambisjoner og de krav han ville stille til spillergruppen dersom ambisjonene om direkte opprykk skulle bli en realitet. Jørgen ga også uttrykk for at han var imponert over den måten Frei FK legger til rette for en A – lagssatsing i 2011.

PC098456.JPG

Informasjonen fra klubb og trener ble godt mottatt, og på bakgrunn av de tilbakemeldinger som kom på møtet er klubben optimister med tanke på å kunne stille et lagkraftig A – lag i neste års 5. divisjon.

Konklusjonen på møtet var at vi inviterer til trening onsdag 15/12 i Nordvesthallen kl. 21.00, slik at de som er interesserte i å spille for Frei FK kan komme sammen for spille litt fotball som oppkjøring til den store interncupen i romjula.

Dersom det er flere som ønsker å se på muligheten for å spille A - eller juniorfotball for klubben i 2011, er det bare å ta kontakt med Frei FK på E – post: styre@freifotball.no

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere