J14 Deltok i Åpningscupen

J14 har i helga deltatt i årets åpningscup og de spilte 4 kamper i et nydelig vårvær.

J14 har i helga deltatt i årets åpningscup og sde pilte 4 kamper i et nydelig  vårvær.  Mange av jentene har aldri spilt 11-fotball før og vi tok derfor en gjennomgang på siste trening hvor vi øvde spesielt på offside. En regel som gjorde mange frustrerte på treningen, men hvor det var full fokus på under kampene.

Av 16 jenter så dukket bare 11 opp.  Heldigvis fikk vi ingen skader så våre 11 ”krigere” måtte stå løpet helt ut uten innbyttere.   Det var bare meldt på 3 lag i vår gruppe så vi møtte derfor Nordlandet og Dahle 2 ganger.

Første kamp var mot Dahle. I løpet av 2 x 10 min var det en jevnspilt kamp hvor vi hadde en stor sjanse i hver omgang, men vi fikk dessverre ikke den nødvendige uttellingen.  Dahle klarte på sin side å score 2 ganger, hvor et kom på et meget pent frispark fra ca 20 meter.  Det var en flott innsats hvor alle jentene sto på for hverandre og jobbet iherdig.


Kamp nr 2 var mot Nordlandet. Jeg fortalte jentene før avspark at min erfaring var at etter en god kamp så kom det gjerne en noe dårligere kamp. Gjett om jeg måtte ta det tilbake!!  Det var full innsats hele tiden. Den ble skikkelig spennende og jevnpilt hvor begge lag fikk sine sjanser. Nordlandet var nok nærmest seier med et stangskudd, men 0-0 var et helt rettferdig resultat.

To timer seinere var det ny kamp mot Nordlandet.  Her hadde det skjedd noe med jentene våre. Nesten hele kampen ble spilt på Nordlandets halvdel. Etter 1 min kom Ingrid på et raid. Keeper ga retur og Myriam fikk en sjanse. Skuddet gikk dessverre rett på keeper. Like etter var det ”mølje” inne i 16-meteren. Ingrid dro til med feilfoten (høyra) og endelig kom cupens første mål. Nordlandet fikk aldri fred. Vi hadde full kontroll og etter en corner i det 7.min gikk ballen via låret til Therese og i mål. 2-0.  Vi holdt presset opp i andre omgang. Etter 2-3 min våknet Myriam.  Hun gikk med ballen fra egen banehalvdel, forbi hele forsvaret på høyresiden og dundret ballen knallhardt i mål, 3-0. Noen minutt seinere hadde vi corner. Ballen ble klarert av Nordlandet, men de hadde ikke lagt merke til Katrine som dro til fra 18 meter, over alle, inkludert keeper og rett i nota, 4-0!!!  Resten var plankekjøring hvor Karen, Anita, Katrine og Maja sammen med keeper Katrine Nasvik hadde full kontroll bak. På midtbanen regjerte Une,  Myriam, Elise og Nikoline og foret Ingrid og Therese med mange baller. Dette var cupens høydepunkt.

En ny kamp mot Dahle ventet. Dahle hadde vunnet alle sine tre kamper og var med det vinner. Skulle vi  klare å følge opp vår knallsterke trend? I første omgang gjorde vi det. Nesten hele kampen ble spilt på Dahle’s banehalvdel uten at vi kom fram til de store sjansene. Ved pause stod det fortsatt 0-0. Etter pause forandret kampen karakter. Nå var det Dahle som presset oss og etter noen få minutter fikk Dahle sin scoring. Kampen ebber ut med det ene målet og vi ender opp som puljetoer med 4 oeng , 8 poeng bak Dahle, men 3 poeng foran Nordlandet.  

På laget spilte (foran f.v) Karen, Myriam, Therese  og Ingrid. Midten  f.v. ser vi Une, Elise, Nikoline, Katrine og Anita. Helt bak f.v. sitter Katrine og Maja. Med disse jentene pluss de som ikke møtte denne gangen så skal vi helt klart bite fra oss i serien som starter 29.april mot Aure 2.

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere