Støttemedlem i Frei FK!

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
15.04.2021
Støttemedlemmer i Frei FK har mange fordeler
Støttemedlemmer i Frei FK har mange fordeler

Det er flere fordeler ved å være medlem i Frei FK!

Regjeringen har bestemt at budsjetterte inntekter ifbm. corona-avlyste arrangement ikke skal kompenseres. Det betyr at vi ikke får noen inntekter ifbm. Freihallen Cup 2021, som igjen er en av Frei Fotballklubbs største inntektskilder. Det setter oss i en vanskelig situasjon. 

Frei Fotballklubb er tuftet på dugnadsarbeid og det legges ned utallige timer med arbeid for at vi skal kunne tilby barn og unge et godt fotballtilbud på Frei. Nå trenger vi din hjelp. 

Om du ikke er aktiv i Frei FK selv kan du nå støtte vårt arbeid for å gi barn, ungdom og voksne et godt lokalt aktivitetstilbud. Det gjør du ved å bli støttemedlem. 

I disse dager jobber styret med å få på plass flere gode medlemstilbud og her vil vi forhåpentligvis komme med flere gode nyheter innen kort tid. 

For kun 300 kroner årlig kan du være med å bidra til at barn og unge i vår bydel fortsatt kan ha et godt aktivitetstilbud.

Så mange som mulig, så lenge som mulig.

 

Innmelding
Innmelding gjøres ved å klikke seg inn her: medlemskap.nif.no

For å få stemmerett ved årsmøtet må kontingenten være betalt senest en måned før årsmøtet finner sted, og en må være fylt 15 år. Årsmøtet avholdes som regel i februar/mars.

 

Medlemsfordeler:

  •          30% på www.macronstore.no
  •          20% på Flugger Farve Kristiansund
  •           
  •           
  •           

 

 

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere