Om Frei Fotballklubb

OKB 3.JPG
OKB 3.JPG

Frei Fotballklubb er et resultat av at Rensvik fotballklubb og Fotballgruppa i Frei I.L. fusjonerte og gikk sammen i en klubb fra 1. januar 1997.

Selv om FFK er en forholdsvis ung klubb, så har klubben lange tradisjoner å se tilbake på. Frei I.L. ble stiftet så langt tilbake som i 1918 og Rensvik Fotballklubb ble stiftet i 1931. Klubbens farger er hvite overdeler samt sorte bukser og strømper.

Klubbens spiller sine kamper på Omsundet Kunstgressbane. I tillegg så har vi treningsmuligheter på Rensvikbanen som er en grusbane som ligger på Rensvik sentrum. I sommerhalvåret er også Frei stadion i Møstavågen benyttet til treninger for de som ønsker å ha naturgress under føttene.

Omsundet kunstgressbane er vår hovedarena, og ble offisielt åpnet 1. oktober 2005. Banen er en topp moderne kunstgressbane med overbygde tribuner, kiosk og toalettfasiliteter.

Ved sesongstart 2010 tok vi vårt nye klubbhus tatt i bruk, og vi håper at dette vil bli en viktig miljøfaktor og samlingsplass for klubbens mange medlemmer.

Frei Fotballklubb kan stolt ønske alle velkommen til Omsundet kunstgressbane, som etter ferdigstillelsen av klubbhuset fremstår som et av de flotteste anlegg på Nordmøre.

Klubben stiller med et A-lag herrer i 4. divisjon til denne sesongen og med ca. 20 påmeldte lag til seriespill, fremstår Frei FK som en breddeklubb. Målsettingen for det sportslige arbeidet er å bygge for fremtiden.

Generalsponsor

Samarbeidspartnere