Om Frei Fotballklubb

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
08.12.2015

En av Kristiansunds største breddeklubber.

Frei Fotballklubb er et resultat av at Rensvik fotballklubb og Fotballgruppa i Frei IL fusjonerte og gikk sammen i en klubb fra 1. januar 1997.

Omsundet kunstgressbane er klubbens hovedarena og ble offisielt åpnet 1.oktober 2005. Der finnes også klubbhus med garderobeanlegg (ferdigstilt i 2010), tribuneanlegg med kiosk og toalettfasiliteter. Omsundet Stadion fremstår i dag som et moderne fotballanlegg.

I tillegg fikk klubben en splitter ny kunstgressbane i 2017, da Rensvikbanen ble opprustet og ferdigstilt. Her skal det i løpet av 2018 bygges et garderobe- og kioskanlegg.

Frei Fotballklubb spiller i sorte overdeler med tilhørende sorte shorts og strømper. Hvite spillertrøyer er klubbens bortedrakter. Klubben har for tiden lag i de aller fleste aldersgrupper med en stigende vekst på jentesiden. Frei FK stiller damelag i seniorklassen i 2018, etter mange år uten, men klubben mangler herrelag på seniornivå denne sesongen. 

Medlem av NFF Nordmøre og Romsdal Fotballkrets, samt NIF gjennom Møre og Romsdal idrettskrets og Kristiansund idrettsråd.

Selv om Frei FK er en forholdsvis ung klubb, så har klubben lange tradisjoner å se tilbake på. Frei IL ble stiftet så langt tilbake som i 1918 og Rensvik Fotballklubb ble stiftet i 1931. 

Generalsponsor

Utstyrsleverandør

Samarbeidspartnere