Om Frei Fotballklubb

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
08.12.2015
Frei Fotballklubb ble kåret til årets Fair Play-klubb i 2018.
Frei Fotballklubb ble kåret til årets Fair Play-klubb i 2018.

Så mange som mulig, så lenge som mulig.

Frei Fotballklubb er et resultat av at Rensvik fotballklubb og Fotballgruppa i Frei IL fusjonerte og gikk sammen i en klubb fra 1. januar 1997. Vi har i dag ca. 400 aktive medlemmer og er en av Kristiansunds største breddeklubber.

Omsundet kunstgressbane er klubbens hovedarena og ble offisielt åpnet 1.oktober 2005. Der finnes også klubbhus med garderobeanlegg (ferdigstilt i 2010), tribuneanlegg med kiosk og toalettfasiliteter. Omsundet Stadion fremstår i dag som et moderne fotballanlegg.

I tillegg fikk klubben en splitter ny kunstgressbane i 2017, da Rensvikbanen ble opprustet og ferdigstilt. Her skal det i løpet av 2018 bygges et garderobe- og kioskanlegg.

Her finner du oss: 


Frei Fotballklubb spiller i sorte overdeler med tilhørende sorte shorts og strømper.
Hvite spillertrøyer er klubbens bortedrakter. Klubben har for tiden lag i de aller fleste aldersgrupper med en stigende vekst på jentesiden. Frei FK stiller dame- og herrelag i seniorklassen i 2019.

Medlem av NFF Nordmøre og Romsdal Fotballkrets, samt NIF gjennom Møre og Romsdal idrettskrets og Kristiansund idrettsråd.

Frei FK er en forholdsvis ung klubb, men klubben har lange tradisjoner å se tilbake på. Frei IL ble stiftet så langt tilbake som i 1918 og Rensvik Fotballklubb ble stiftet i 1931. 

 

 

Lik Frei Fotballklubb på Facebook

  •  

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere