Jenteløftet

Skrevet av:
Frei Fotballklubb
Publisert:
16.05.2019
#allejenterpåbanen
#allejenterpåbanen

#allejenterpåbanen

Frei Fotballklubb har blitt plukket ut av Nordmøre og Romsdal fotballkrets til å være med på Jenteløftet. Kretsen beskriver Jenteløftet slik:

Prosjekt Jenteløftet i fotballen i Møre og Romsdal er et samarbeidsprosjekt mellom de to fotballkretsene, idrettskretsen og Møre og Romsdal fylkeskommune. Prosjektet går over tre år, 2018 - 2020. Hovedmålet med prosjektet er å få flere jenter til å spille fotball lenger.

Fotballen er en viktig identitetskaper. Dersom flere jenter fortsetter med fotball lenger, kan det bidra til sterkere forankring i lokalmiljøene. For disse jentene kan et godt tilbud bremse fraflytting fra fylket. Prosjektet skal også medvirke til å skape varige endringer i holdningene til jentefotball, ved å spre kunnskap om jentefotball, få flere jenter til å ta trenerkurs og få flere jenter engasjert på ledernivå»

Frei Fotballklubb har i den forbindelse laget en tiltaksplan som gjelder for tre år. Vi kaller satsningen «Alle jenter på banen».

Den 15. juni vil det bli arrangeret et kick-off for alle jentene fra 4. klasse til 9. klasse. Mer info og påmelding kommer 1.juni. Følg med! Dette blir spennende.

 

Les mer om prosjektet her:

 

Lik Frei Fotballklubb på Facebook

  •  

Generalsponsor

Hovedsponsor

Våre partnere